poster

Instrumenti smrti: Grad kostiju

The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

fantazija, akcioni, triler, horor, romantični, avanturistički, misterija | SAD, Nemačka, Kanada, Ujedinjeno Kraljevstvo
Reditelj: Harald Zwart

Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(46 glasova)

SINOPSIS

Ekranizacija prvog romana iz serijala «Instrumentarij smrtnika» Kasandre Kler, svetskog bestselera. Naizgled obična devojka Kleri Fraj naleti na nadprirodni svet kada poseti noćni klub Pandemonijum i na težak način sazna istinu o svome poreklu. Zli demon joj otima majku i ona će učiniti sve kako bi je spasila, prigrliće svoje krvno nasledstvo i upustiti se u avanturu veću od svega zamislivog. Uz pomoć intrigantnog lovca na senke u koga počinje da se zaljubljuje i svog najboljeg prijatelja s kojim ne prestaje da se svađa, ona postaje osoba za koju se njena majka bojala da će postati.

Fotografije

Instrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostijuInstrumenti smrti: Grad kostiju

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.