SINOPSIS

Početak je nove školske godine u srednjoj školi Roosevelt i glasine se brzo šire o legendarnim zlodjelima deset nevjerojatnih i agresivnih izazova koje treba izvršiti od zore do sumraka u petak navečer. Nitko ih nije izvršio u posljednjih petnaest godina i to s dobrim razlogom: posljednji koji ih je pokušao ispuniti nestao je i više ga nitko nije vidio ni čuo za njega. No sada je Zach (Milo Ventimiglia, Gilmore Girls"), učenik četvrte godine u školi Roosvelt, suočen s izazovom pred koji ga stavlja njegov rival, kapetan nogometnog tima Dan Lawton. U trenutku potaknutog viteštva da se osvoji srce prekrasne i teško osvojive Meg (Lacey Chabert, "Party of Five" i "Mean Girls"), Zach odlučuje biti prvi koji je ispunio zadatak i koji je preživio da o njemu govori.
Gotovo se svi učenici škole Roosevelt okupe na parkingu kako bi vidjeli Zacha u trenutku ulaska u prvi zadatak. Zach odahne kad shvati da on uključuje limenku piva i malenu četku sa zakonskom prisilom. No stvari uskoro izmaknu kontroli i Zach je za čas u nepredviđenoj avanturi. Uz Lawtonovo neprekidno bockanje, Zach se uskoro nađe u borbi s ukradenim automobilima, truplima i grudnjakom bivše kraljice škole Roosevelt. Zachovo samopouzdanje počinje nestajati, ali njegova odlučnost oživi nakon što mu Meg prizna koliko je imresionirana njegovom hrabrošću pod paljbom. Ali s bijesnim šefom mafije, priglupim policajcem i upornim ravnateljem za petama, Zachu čak ni Megina naklonost neće biti dovoljna da svlada posljednji zadatak.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.