SINOPSIS

Dok Kejt Helman i Majkl Džordon traže ubice njenog brata bežeći od opasnog neprijatelja, kreću na put širom zemlje koji ih vodi od Grand kanjona do Njujorka.
Džin Vajlder i Gilda Radner na prepoznatljiv način udružuju snage u ovom romantičnom trileru u Hičkokovom stilu. Vajlder glumi Majkla Džordona, nevinog posmatrača koji postaje žrtva, a kasnije i heroj. Kejt Helman (Radnerova), zaljubljuje se u njega dok traži bratovljeve ubice. Oni upadaju u svet međunarodne zavere, neizvesnosti i ubistva. Rensom (Ričard Vidmark), okrutni protivnik, planira da eliminiše Majkla. Dok ih Rensom juri, Majkl i Kejt kreću u odvažnu misiju koja ih vodi od divljeg leta avionom visoko iznad Grand kanjona, do skrivenog vojnog komandnog centra, preko lude jurnjave njujorškim ulicama do ispostave u pustinji gde ih napadači opkoljavaju sa svih strana.

Fotografije

Šašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuni

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.