poster

Hotel Vizantija

Byzantium (2012)

dramski, fantazija, horor, triler, misterija | Ujedinjeno Kraljevstvo, Irska
Reditelj: Neil Jordan
Pink SciFi & Fantasy | ponedeljak | 07:00

Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(29 glasova)

SINOPSIS

Dve žene traže utočište u dotrajalom obalskom odmaralištu. Usamljeni Noel nudi im da se sklone u njegovu gostinsku kuću, Vizantiju. Klara i Elenor imaju smrtonosnu tajnu: rođene su pre dvesta godina i preživljavaju pijući ljudsku krv.
„Vizantija“ je erotična fantazija reditelja Nila Džordana („Intervju s vampirom“) o majci i ćerki koje su vampiri i nose se sa klopkama večnog života. Dve tajanstvene žene traže sklonište u dotrajalom obalskom odmaralištu. Klara upoznaje usamljenog Noela, koji ih prima u svoju gostinsku kuću, Vizantiju. Učenica Elenor se sprijateljuje s Frenkom i odaje mu njihovu smrtonosnu tajnu – rođene su pre dvesta godina i preživljavaju pijući ljudsku krv. Dok se priča o njihovoj tajni širi, prošlost se vraća da ih progoni, ali sa sobom nosi i smrtonosne posledice.

Fotografije

Hotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel VizantijaHotel Vizantija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.