Ocena: 6.1/10

SINOPSIS

Pogled na život grupe njujorških srednjoškolaca koji putuju istim autobusom i na to kako se njihovi odnosi menjaju i razvijaju poslednjeg dana škole.
Poslednji je dan školske godine i grupa srednjoškolaca iz Bronksa ulazi u gradski autobus kako bi se vratili kući. Znajući da ih čeka letnji raspust i osećajući se slobodnije nego inače, ova šarenolika grupa dece – popularnih, autsajdera i svih ostalih – ponaša se onako kako samo tinejdžeri mogu kad se nađu među vršnjacima i daleko od autoriteta. Nesvesni prisustva odraslih osoba (koje su dovoljno pametne da ih se klone ili izađu iz autobusa), tračare i likuju, hvale se i kočopere, dodvoravaju se i poveravaju, pričaju istinite i izmišljene priče, obračunavaju se usmeno i fizički. Ukratko, nalaze se na životnoj prekretnici kad pritisak i stvarnost sveta odraslih tek treba da ih pretvore u nekog drugog. Tokom tog popodneva, dok dan prerasta u noć i dok se pozdravljaju jedni s drugima, ali i sa svojim detinjstvom, postepeno se otkrivaju sva njihova prijateljstva, rivaliteti, strahovi i ambicije.

Fotografije

Mi i jaMi i jaMi i jaMi i jaMi i jaMi i jaMi i jaMi i ja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.