SINOPSIS

Leto je konačno stiglo i neurotični mladić Fetus odlučio je da zauzme svoje mesto u malom socijalnom krugu. Šta se dešava kad dečaka koji se bori za svoj socijalni status poremeti iznenadna ljubav?
Sećate se letnjeg kampa? Ovakvog sigurno ne! Reditelj Džejkob Medžak donosi nam ovu gorku, ali ipak nežnu komediju o svim mukama i nevoljama jednog mladića tokom letnjeg raspusta. Desetogodišnji Fetus i njegovi najbolji prijatelji Nepromišljeni, Deda i Tost poznati su kao najveće šaljivdžije i otpadnici u kampu. Zajedno s ostalim nestašnim dečacima iz kolibe, dane provode smišljajući razne nestašluke uvek idući korak ispred manijakalno disciplinovanog pomoćnika upravnika kampa. Kad stigne prelepa lepotica kampa Sande, Fetusov svet se okreće naglavačke. Njegovi pogrešno usmereni pokušaji da privuče njenu pažnju ujedno su tragični i komični, pogotovo kada vođa njegove ekipe, Nepromišljeni saznaje za to i pokušava da potkopa Fetusa. Rezultati su neverovatno smešni, ali i gorko-slatki.

Fotografije

Leto za pamćenjeLeto za pamćenjeLeto za pamćenjeLeto za pamćenjeLeto za pamćenje

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.