SINOPSIS

„Kejti Peri: Deo mene“ je propusnica za bekstejdž i to za sedište u prvom redu i intiman pogled na zabavni, glamurozni, srceparajući, inspirativni, otkačeni, čarobni, strastveni i iskreno ludi Kejtin dnevnik.
Kejti Peri je dobila mnogobrojne nagrade i nominacije; nominovana je za devet Gremija i „Bilbord“ ju je proglasio ženom 2012. godine. Prodala je jedanaest miliona albuma i 75 miliona digitalnih snimaka. Perijeva je i dalje jedini umetnik koji je 69 nedelja zaredom bio među prvih deset izvođača na top listi Hot 100. Kejti Peri je živi dokaz da možete biti sve što poželite ako budete svoji! Pogledajte kakva je Kejti Peri zaista i saznajte kako je ova obična Kalifornijka sa snom postala jedna od najvećih svetskih zvezda. Ovaj zanimljivi pogled na inspirativnu priču je vaša šansa da iskusite kako je tinejdžerski san Kejti Peri postao stvarnost!

Fotografije

Kejti Peri: Deo meneKejti Peri: Deo meneKejti Peri: Deo meneKejti Peri: Deo meneKejti Peri: Deo meneKejti Peri: Deo meneKejti Peri: Deo meneKejti Peri: Deo meneKejti Peri: Deo mene

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.