SINOPSIS

Vestern, horor, triler o grupi satanističkih kauboja duhova koji terorišu savremene tinejdžere u misterioznom napuštenom gradu na Divljem zapadu. Ovi zastrašujući fantomi koji slobodno jašu ravnicom veoma su stvarni.
Reb Haland, koji je živeo u doba Divljeg zapada, sklopio je pakt s đavolom kako bi on i njegova banda postali besmrtni. Sveštenik Makridi pokušava da zaštiti gradić postavljajući pet totema oko njega u obliku pentagrama. Jednog dana je tuda prolazio poreznik, ugledao jednog od njih i rešio da ga uzme. Kad je to uradio, stižu Haland i njegova banda i ubijaju sve koji im se nađu na putu. Radnja filma prenosi se u moderno doba, kad se grupa studenata, vraćajući se kući s takmičenja u debatovanju, odjednom nađe u ovom gradu. Uskoro neko počinje da ih ubija, jedno po jedno, i od njih zavisi da li će otkriti tajnu grada i uništiti Halanda i njegovu bandu.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.