poster

Carmen: Hip Hopera

Carmen: A Hip Hopera (2001)

Reditelj: Robert Townsend

Ocena: 4.7/10
Ocena korisnika: 6/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Bazirano na operi ´Carmen´ Georgesa Bizeta.
Privlačna pjevačica Beyoncé Knowles utjelovljuje zavodljivu Carmen Brownn u prvoj hip-hop operi ikada. Carmen prepričava klasičnu istoimenu operu Gerogesa Bizeta suvremenim stilom u urbanističkom okruženju. Drama se odvija u stihovima, a pjesme prenose sirove emocije. Mekhi Phifer, Reagan Gomez-Preston i glazbenici Mos Def, Wyclef Jean, Bow Wow te Da Brat također glume u ovoj napetoj, provokativnoj priči od dvoje nesuđenih ljubavnika.
Ovo je prvi film u kojem se slavna Beyoncé okušala u glumačkoj karijeri.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Harvest (2017)

    image
    Thousands of foreign workers support today the most known Italian excellence: agri-food production. A docu-musical shows their daily exploitation.
  • Đavolji violinista (2013)

    image
    Priča o životu Italijanskog violiniste, kompozitora i ženskaroša, Nikola Paganinija (David Garrett), koji je na vrhuncu svoje karijere, i priznat širom Evrope. Uz...
  • Slava (1980)

    image
    Četvero mladih ljudi pokušava uspijeti u školi primjenjenih umjetnosti u New York-u.
  • Rent (2005)

    image
    Grupa njujorških boema se bori sa životom, ljubavi i sidom u filmskoj verziji mjuzikla nagrađivanog Pulicerovom i Tonijevom nagradom. Revolucionarna rok opera...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.