poster

Razvedi me, zavedi me

Intolerable Cruelty (2003)

Reditelj: Joel Coen, Ethan Coen

Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(60 glasova)

SINOPSIS

Kluni tumači Majlsa Mejsija, uspešnog losanđeleskog advokata specijalizovanog za razvode, koji ima baš sve - a u nekim slučajevima i sve dvostruko. Usprkos impresivnoj listi klijenata i nizu pobeda, uvažavanju kolega i predbračnom ugovoru nazvanom po njemu, on se našao na životnoj prekretnici. Situiran je i uspešan, ali dosada je zavladala i on traži nove izazove. Sve se to menja kada Majls naiđe na dostojnog protivnika u prekrasnoj Merilin Reksrot (Zita-Džouns). Merilin će uskoro biti bivša žena njegovog klijenta, Reksa Reksrota, bogatog vlasnika nekretnina. Uz pomoć privatnog detektiva, ona drži Reksa u šaci i čini se da će nakon razvoda biti finansijski zbrinuta do kraja života. Međutim, zahvaljujući Majlsovoj sposobnosti, ona ostaje bez svega. Merilin ne voli da gubi i kuje osvetu. Prvi deo plana je brza udaja za naftnog magnata Hauarda Dojla (Tornton). Majls je prisiljen da prati razvoj događaja, a Merilin je tek počela. Skrivene taktike, prevare i neosporna privlačnost rastu dok se Merilin i Majls obračunavaju u ovoj klasičnoj i zabavnoj borbi spolova.

Fotografije

Razvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meUniversal PicturesRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meParadiseUniversal PicturesUniversal PicturesRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi meRazvedi me, zavedi me

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.