poster

Kokain ne popušta

Death Wish 4: The Crackdown (1987)

Reditelj: J. Lee Thompson
Pink Movies | 16.4.24. | 01:18

Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(30 glasova)

SINOPSIS

Koliko god Pol Kersi bežao od nevolja, one će ga uvek pronaći. Voljeni ljudi su mu slaba tačka, a i ovog puta na meti će biti jedan od njih. U četvrtom nastavku serijala ovaj čuvar reda će se sukobiti sa opasnim dilerima narkotika. Večiti osvetnik Kersi upoznaće lepu reporterku Karem u koju će se zaljubiti. Ona ima trinaestogodišnju kćerku, koja će tragično preminuti od predoziranja kokainom. Kersi nikome ne ostaje dužan ni ovog puta, pa odlazi u Los Anđeles kako bi pronašao krivce i naplatio zasluženu kaznu.

Fotografije

Kokain ne popušta

Recenzije


Pregled od hymie
utorak, 22. novembar 2022. 03:33
Paul Kersey (Charles Bronson) is now living with a new woman and her teenage daughter. Everything is going fine until they're called to the hospital one night and the daughter dies of a drug overdose. Soon another man, who lost his daughter to drugs, asks Kersey to take out not only the dealers but the Mafia guys at the top who are supplying the cocaine. Soon a gang war breaks out with Kersey killing members from both sides.

The DEATH WISH series is one of the most interesting in the... (još)
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.