SINOPSIS

Josh (K. Zegers) i njegova sestra ostali su bez oca, koji je bio pokusni pilot i poginuo je u avionskoj nesreći. Kako bi što lakše podijeli gubitak, majka odluči da se presele u gradić Ferfield, "u kojemu je sve moguće" i u kojemu je i sama odrasla. U isto vrijeme, na jednom dječjem rođendanu djecu zabavlja loš, nespretan i nimalo smiješan klaun. Jedino što je u njegovoj predstavi dobro jest točka u kojoj sudjeluje pas s loptom. Nezadovoljan psećom izvedbom, klaun ga strpa u kavez te krene na put. No, kavez sa psom padne nasred ceste i umalo ga pregazi Joshova majka, koja upravo s djecom stiže u grad.
Otkako mu je otac poginuo, Josh je postao šutljiv i povučen, čak je prestao igrati i košarku. Kad u blizini svoje nove kuće prepozna onog istog psa kojega su vidjeli na cesti, raspoloženje mu se popravi. Ubrzo John otkrije da pas zna igrati i košarku...

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.