SINOPSIS

Sara počinje da se suočava sa svojim manama nakon što je odbila brzopletu bračnu ponudu svog dečka i nedugo zatim uletela u novu romansu. U međuvremenu, njena sestra Bet postaje potpuno opsednuta detaljima sopstvenog venčanja.
Nakon neblagovremene i veoma javne prosidbe, divlje nezavisna Sara raskida sa svojim čežnjivim dečkom Kevinom. Sara traži podršku od svoje sestre Bet, ali ona je previše opsednuta detaljima sopstvenog venčanja s Kevinovim kolegom iz benda, Endruom. Kad Sara shvati da se nalazi u napetoj romantičnoj vezi s neodoljivim Džonatanom, moraće da preispita sopstvene strahove vezane za predanost i ranjivost. Iskreno, emotivno i smešno, njih petoro se bore s iskušenjima, srećom i bolom moderne ljubavi. Sara će na kraju morati da odluči – da li je bolje ostati sam ili rizikovati sve za ljubav?

Fotografije

Sačuvaj ljubavSačuvaj ljubavSačuvaj ljubavSačuvaj ljubavSačuvaj ljubavSačuvaj ljubavSačuvaj ljubavSačuvaj ljubavSačuvaj ljubav

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.