SINOPSIS

Godine 2077. Džek Harper (Tom Kruz) radi kao majstor na evakuisanoj Zemlji. On je deo masovne operacije izvlačenja vitalnih resursa nakon decenijskog rata sa zastrašujućim vanzemaljcima koji i dalje pustoše našu planetu i njegov zadatak je gotovo završen. Za dve nedelje će se pridružiti preostalim preživelima na koloniji na Mesecu, daleko od ratom uništenog sveta koji je dugo zvao domom. Dok živi i patrolira predelima koji oduzimaju dah s visine od nekoliko stotina metara, njegov opstanak je ugrožen kad spase prelepu strankinju iz srušene letelice. Privuklo ju je nešto što se kosi sa svakom logikom i njen dolazak inicira niz događaja koji ga navode da preispita sve ono što je do tada mislio da zna. Otkrivajući šokantnu istinu koja ga povezuje sa Zemljom iz prošlosti, Džek će biti prinuđen da iskaže herojstvo koje nije ni znao da poseduje. Sudbina čovečanstva sad leži u rukama čoveka koji je verovao da će naš svet ubrzo biti zauvek izgubljen.

Fotografije

ZaboravZaboravZaboravZaboravZaboravZaboravZaboravFoto: RTL / © 2012 Universal Studios. All Rights ReservedFoto: RTL / © 2012 Universal Studios. All Rights ReservedFoto: RTL / © 2012 Universal Studios. All Rights ReservedZaboravZaboravZaboravFoto: RTL / © 2012 Universal Studios. All Rights ReservedZaboravZaboravZaboravZaboravZaboravZaborav

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.