Ocena: 7.4/10
Ocena korisnika: 9.4/10
(14 glasova)

SINOPSIS

Odmor u egzotičnom Maroku dobija zlokoban zaokret za američki bračni par kada njihov sin bude otet. Shvativši da su upali u smrtonosnu zaveru, par kreće u očajničku potragu da spasi svog sina i razotkrije zaverenike.
Dobitnik Oskara Džejms Stjuart i glumica nominovana za Oskara, Doris Dej, tumače glavne likove u ovom uznemirujućem trileru u kojem „majstor napetosti“, Alfred Hičkočk, plete mrežu ubistva i zavere u priči o američkoj porodici koja slučajno biva uvučena u međunarodnu zaveru povezanu s atentatom. Pošto im zaverenici otmu sina da bi ih primorali da ćute, oni će krenuti na opasno putovanje u pokušaju da spreče ubice i spasu svoje dete. U čuvenom, napetom finalu filma, Doris Dej peva legendarnu pesmu „Que Sera“ koja je ovenčana Oskarom za najbolju pesmu.

Fotografije

Čovek koji je previše znaoČovek koji je previše znaoČovek koji je previše znaoČovek koji je previše znaoČovek koji je previše znaoČovek koji je previše znao

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.