poster

Poludjeli pas

Hounded (2001)

Reditelj: Neal Israel

Ocena: 4.9/10

SINOPSIS

Obiteljska komedija. Jay Martin (T. Mowry) bistar je i darovit trinaestogodišnjak koji uz naporan rad u školi oduševljava svojim crtežima i karikaturama. Smeta ga što njegov vršnjak Ronny Van Dusen (S. LaBeouf) glatko prolazi kroz školu zahvaljujući činjenici što mu je otac Ward (E. Begley Jr.) ravnatelj. Kad Ronny iskoristi Jayevu prezentaciju koju mu je prethodno uzeo ravnatelj, Jay odluči provaliti u kuću Van Dusenovih dok su oni na putu i pronaći svoj rad. Ondje će naići na njihovu ljubimicu, kujicu Camille, koja će ga početiti slijediti kamo god krenuo. Spasivši je pred kotačima automobila, Jay dobije neočekivanu pratilju koja će se bez svojih lijekova pretvoriti u pravu napast...

Recenzije


Pregled od Filip
utorak, 03. januar 2023. 14:17
Kad su u pitanju djeca i životinje na filmu, nitko nije poduzetniji od Disneyjevih baštinika. Redatelj ovog filma je Neal Israel, realizator serije za djecu i mlade Lizzie McGuire te nagrađivani scenarist (Steve Martin: All Commercials) i autor teksta popularnog filmskog serijala Policijska akademija. Itekako iskusan kad je u pitanju humor za publiku svih uzrasta, Israel ni ovdje nije propustio poentirati na nizu urnebesnih situacija u čijem je središtu naoko dražesni psić koji se pretvara u... (još)
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.