poster

Žena sa slomljenim nosem

Žena sa slomljenim nosem (2010)

komedija, romantični, dramski | Srbija, Nemačka
Reditelj: Srđan Koljević

Ocena: 6.8/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(24 glasova)

SINOPSIS

Očajnički akt žene sa slomljenim nosem, koja iznenada izleće iz taksija i baca se sa Brankovog mosta u Beogradu, povezuje živote troje ljudi koji su bili svedoci događaja: priprosti taksista Gavrilo (Nebojša Glogovac), deprimirana nastavnica Anica (Branaka Katić) i uvrnuta farmaceutkinja Biljana (Branka Katić).
Žena sa slomljenim nosem je komedija sa elementima drame, i drugo ostvarenje bosanskog scenariste i reditelja Srđana Koljevića. Radnja filma počinje kada povređena žena iskače iz taksi vozila i skače sa mosta u Beogradu – ostavivši svoju bebu na zadnjem sedištu automobila. Njen suicidalni akt pokreće lavinu događaja, pa tako dugo potiskivane emocije stranaca dospevaju na površinu. Brižljivo osmišljena radnja filma događa se u sadašnjoj Srbiji.

Fotografije

Žena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosemŽena sa slomljenim nosem

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.