Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 7.1/10
(34 glasova)

SINOPSIS

Kad sitni mađioničar Oskar Digs previše puta izvede istu prevaru, završava u živopisnoj zemlji Oz, gde nekako mora da se pretvori u velikog i moćnog čarobnjaka, a možda i u malo boljeg čoveka.
Kad Oskar Digs, sitni cirkuski mađioničar sumnjivog morala, iz prašnjavog Kanzasa završi u živopisnoj zemlji Oz, misli da je dobio premiju – i da ga slava i bogatstvo čekaju iza ugla – sve dok ne sretne tri veštice, Teodoru, Evanoru i Glindu, koje ne veruju da je on taj veliki čarobnjak kog svi očekuju. Bez svoje volje uvučen u velike probleme koji muče zemlju Oz i njene stanovnike, Oskar mora da sazna ko je dobar, a ko zao, pre nego što bude prekasno. Uz pomoć magičnih veština, iluzije i promućurnosti, pa čak i malo čarobnjaštva, Oskar neće postati samo veliki i moćan čarobnjak iz Oza, već i mnogo bolja osoba.

Fotografije

Oz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćniOz, veliki i moćni

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.