SINOPSIS

Ovu dramu iz 1969. godine o američkom olimpijskom skijaškom timu krase veličanstveni skijaški snimci. Robert Redford glumi ambicioznog skijaša iz Kolorada koji će postati olimpijski šampion, ali i naučiti da nije sve u pobeđivanju.
Neverovatni prikaz Alpa i mladi Robert Redford u jednoj od svojih prvih uloga samo su dve izvanredne stvari debitantskog ostvarenja Majkla Ričija, „Vozač spusta“. U odličnom nastupu, Redford je Dejvid Čapelet, nemilosrdni ambiciozni skijaš koji nastupa za američki tim i bori se za olimpijsko zlato u Evropi, a Džin Hekman mu pruža podršku kao žestoki trener koji pokušava da smiri narcistički poriv za slavom. Scenario je napisao čuveni romanopisac Džejms Selter, i „Vozač spusta“ na živopisan način prikazuje neverovatno brze slike koje oduzimaju dah, a koje posmatrača vode pravo u um takmičara.

Fotografije

Vozač spustaVozač spustaVozač spustaVozač spustaVozač spustaVozač spustaVozač spusta

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.