Ocena: 4.4/10
Ocena korisnika: 10/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Zubati, divlji krzneni vanzemaljci pakosno napadaju stambeni blok u Los Anđelesu i zabadaju svoje zube u siromašne zakupce. Džoš (Leonardo Dikaprio) pokušava da otera zlokobna stvorenja i spasi planetu.
Ti si ono što oni jedu! Leonardo Dikaprio pokušava da otera krznene vanzemaljce mesoždere u trenutku kad su se vratili da probaju nešto sasvim novo – građane – u „Čupavcima 3“. Siročići čupavci lutaju velikim gradom. Neposlušni vanzemaljci bez roditelja terorišu urbani gradski blok koristeći trikove koje su naučili gledajući američku televiziju punu nasilja. Počinje treća runda borbe za planetu i za srca, mozgove, pluća i ostale ljudske unutrašnje organe koje proždrljivi vanzemaljci toliko vole.

Fotografije

Čupavci 3

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Akvarij mrtvaca (2021)

    image
    Znanost još jednom polazi po zlu. Sada je red na stvorenjima iz akvarija da se transformiraju u zombije.
  • Strah iz dubine (1999)

    image
    Uz obalu je pronađen osakaćeni ljudski leš i jedini trag je veliki zub koji, na prvi pogled izgleda kao da potiče od praistorijske životinje koja liči na ogromnog...
  • Srećan dan smrti 2 (2019)

    image
    Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
  • Tripozno (2020)

    image
    Sedamnaestogodišnja Mili Kesler (Ketrin Njuton, Blockers, HBO’s Big Little Lies), pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.