SINOPSIS

Keri je tinejdžerka iz velikog grada i život joj se okreće naglavačke kada se preseli da živi sa ocem na ranč sa konjima u Vajomingu. Sve se menja kada Keri upozna Fliku, divljeg, tvrdoglavog, zift crnog mustanga slobodnog duha.
Kada joj je baki ustanovljena demencija, skejterka Keri je primorana da se sa asfalta velikog grada preseli kod oca sa kojim nije bliska i koji živi na ranču sa konjima u Vajomingu. Sa skejtom pod miškom, i bez rampi i betona na vidiku, Keri se oseća potpuno usamljeno i odlučno u svojoj nameri da se vrati u grad. Provodeći vreme na ranču, Keri se neočekivano sprijatelji sa divljom ždrebicom Flikom, zift crnim mustangom koji je tvrdoglav i slobodnog duha baš kao i ona. Između njih dve se razvija posebna veza, i Keri ubrzo otvara srce ne samo ocu, već i jednom zgodnom momku iz komšiluka. Kada odvedu Fliku i dovedu je u životnu opasnost, Keri ništa neće zaustaviti u pokušaju da bezbedno vrati Fliku kući gde joj je i mesto.

Fotografije

Flika 2Flika 2Flika 2Flika 2Flika 2Flika 2Flika 2Flika 2

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.