poster

Mala noćna muzika

Mala noćna muzika (2002)

akcioni, komedija, triler | Jugoslavija
Reditelj: Dejan Zečević
Superstar TV | četvrtak | 13:45

Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(39 glasova)

SINOPSIS

Spasoje i Cole simpatični su i pomalo blesavi mladići, koji rade u mrtvačnici. Jedne noći, začuju zvono mobilnog telefona iz džepa netom pridošlog mrtvaca te, naravno, ne mogu odoljeti a da ne odgovore na poziv. Na drugoj strani veze začuju glas tajanstvenog čovjeka koji ih uputi da odu na određenu adresu i podignu nekakav novac. Odbijanje lake zarade ne pada im na pamet, no sve skupa neće biti tako lako jer ih u navedenom stanu čeka starija gospođa koja ih želi seksualno iskoristiti, no po prvom pogledu na Spasojev polni organ dobiva infarkt i na mjestu ostaje mrtva. Izlaz se čini sve manji i manji...
Mala noćna muzika je moderna, brza i neobična priča, u duhu čuvenih engleskih komedija. Glavni junaci Spasoje i Cole su simpatični i blentavi momci koji stalno upadaju u smešne i rizične situacije, zahvaljujući kojima publika mora da ih zavoli. Oni rade u mrtvačnici i jedne noći, pošto se, znatiželje radi, jave na telefon koji zvoni u džepu mrtvog čoveka, počinje triler, i zapleti sa hiljadu obrta. Iz situacije u situaciju, život im se komplikuje i sve više se nalazi pred vratima opasnosti.

Fotografije

Mala noćna muzikaMala noćna muzika

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.