Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 5/10
(10 glasova)

SINOPSIS

„Napad na blok“ je brza, zabavna, zastrašujuća akciona avantura koja prikazuje borbu tinejdžerske bande i divljih vanzemaljskih čudovišta. Londonski blok se pretvara u naučno-fantastično ratište. Soliter postaje tvrđava pod opsadom. Tinejdžeri postaju heroji. Centar grada protiv svemira. Medicinska sestra na obuci, Sem, ide kući u svoj stan u jezivom bloku solitera u južnom Londonu i pljačka je banda maskiranih mladića s kapuljačama. Spašava je to što se u tom trenutku pojavljuje meteor, koji pada s neba na obližnji parkirani automobil. Sem beži, neposredno pre nego što bandu napada malo vanzemaljsko stvorenje koje iskače iz olupine. Banda juri stvorenje i ubija ga, odvlačeći njegov grozni leš na vrh solitera, koji smatraju svojom teritorijom. Dok Sem i policija jure bandu, pada još meteora. Ubeđeni da će pobediti ovako nejake uljeze, članovi bande uzimaju oružje, bicikle i motocikle, i polaze u odbranu svoje teritorije. Ali ovog puta, stvorenja su veća. Mnogo veća. Pravi divljaci, mračni i čudovišni, žele da pronađu svog palog druga i ništa im neće stati na put. Blok će postati ratište. A gomila beznadežnih klinaca koji su napali Sem će postati njena jedina nada, kao i nada celog bloka.

Fotografije

Napad na KvartNapad na KvartNapad na KvartNapad na KvartNapad na KvartNapad na KvartNapad na KvartSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures Television

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.