SINOPSIS

Više od jedne decenije svet je bio zaokupljen lovom na Osamu Bin Ladena. Dva američka predsednika, njihova administracija i ostale svetske vođe neumorno su radili na tome da uhvate vođu terorističke mreže Alkaida. Ali na kraju, mali tim operativaca CIA-e pronašao ga je i uništio.
Svaki aspekt njihove misije čuvan je u tajnosti do sada, kada Ketrin Bigalov u kontroverznom filmu "00:30 - Tajna operacija" prikazuje ratno ludilo Bliskog Istoka te detaljno opisuje tim i operacije koje su dovele do pronalaska i smaknuća Osame bin Ladena.

Fotografije

00:30 - Tajna operacija00:30 - Tajna operacija00:30 - Tajna operacija00:30 - Tajna operacija00:30 - Tajna operacija00:30 - Tajna operacija00:30 - Tajna operacija00:30 - Tajna operacija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Živjela ljubav (1994)

  danas
  image
  Psihološka drama. U tajvanskom glavnom gradu Taipeiju žive mnogi osamljeni i otuđeni ljudi. Među njima su i povučeni homoseksualac Hsiao-kang (Kang-sheng Lee),...
 • Mesečina (2016)

  danas
  image
  Ovo je hronika detinjstva, adolescencije i odraslog života mladog afro-amerikanca, gej osobe koja odrasta u surovom kraju Majamija.
 • Konačna analiza (1992)

  danas
  image
  Bar je psihijatar koji se zaljubljuje u Heder Evans, sestru jednog od svojih klijenata. Ona je prelepa žena, ali nažalost udata i to za poznatog gangstera...
 • Bijela soba (2018)

  danas
  image
  U bliskoj budućnosti, žena se budi u ćeliji gdje je prepuštena na milost i nemilost nevidljivom istražitelju. Ali je li doista nedužna kao što tvrdi?
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.