poster

Ovako je sa 40

This Is 40 (2012)

Reditelj: Judd Apatow
Comedy Central UK | 13.4.24. | 16:00


Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(34 glasova)

SINOPSIS

Pet godina nakon što nas je glumac i reditelj Džad Apatou upoznao sa Pitom i Debi u filmu „Zaglavilo se, Pol Rad i Lesli Man ponovo su u ulozi muža i žene koji se približavaju važnoj životnoj prekretnici u ovom nefiltriranom komičnom osvrtu na život američke porodice. To je izuzetno iskren portret bračnih izazova i blagodeti i roditeljstva savremenog doba. Kroz iskreno režiserovo oko vidimo tronedeljnu plovidbu kroz seks i romantiku, poslovne uspehe i finansijske nevolje, ostarele roditelje i zrelu decu. Nakon više godina braka, Pit živi u kući sa nekoliko žena. To su njegova žena Debi i njihove dve ćerke, 8-godišnja Šarlot i 13-godišnja Sedi. Dok pokušava da održi svoju izdavačku kuću u poslu, on i Debi moraju da nauče kako da oproste, zaborave i uživaju u ostatku svojih života... Pre nego što se poubijaju.

Fotografije

Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40Ovako je sa 40

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.