SINOPSIS

Alisa Milano glumi Džejn Klermont, koja je kao devojčica svake nedelje išla s majkom Vivijan (Stokard Čening) u čuvenu njujoršku radnju Tifani, vodeći sa sobom i izmišljenog druga Majkla. Dvadeset godina kasnije, Džejn je uspešna poslovna žena, koja treba da se uda za svog zgodnog verenika Hjua (Ivan Sergej). Međutim, iznenada se ponovo pojavljuje Majkl (Erik Vinter), i to kao odrastao, i upozorava Džejn na to kojim putem ide njen život. Posle početnog šoka i neverice, Džejn polako shvata da joj se Majkl vratio ne samo kada joj je najpotrebniji, već i da je možda on njena prava ljubav. Film je ekranizacija knjige Džejmsa Patersona.

Fotografije

Nedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod TifanijaNedelja kod Tifanija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.