Ocena: 4.5/10
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Sinbad otkriva misteriozno ostrvo na kome vlada Kralj Akron I njegova ćerka, princeza Serena . U strahu od moćnog čarobnjaka Baraka, Serena moli Sinbada za pomoć kako bi napravili čaroliju koja će čarobnjaka poraziti jednom zauvekFilm Sinbad zasnovan je na priči Sinbad moreplovac, iz zbirke pripovedaka srednjeg istoka i južne Azije, Hiljadu i jedna noć.

Sinbad i posada njegovog broda otkrivaju misteriozno ostrvo, kojim vladaju kralj Akron i njegova ćerka Serena. Devojka traži pomoć od Sinbada i njegovih ljudi, pošto traga za magičnim napitkom, koji bi izlečio njenog oca od magije kojom ga kontroliše zli čarobnjak Baraka. Avantura u koju kreću obuhvata čudovišta iz morskih dubina, praistorijske šišmiše, ljude-ribe, i druga fantastična bića.
Sinbad je prvi dugometražni animirani film snimljen tehnikom 3-D Animated Motion Capture, koja dozvoljava animatorima da pokrete živih glumaca „prevode“ u pokrete animiranih karaktera, što dodatno doprinosi realizmu i prirodnosti pokreta.

Fotografije

Sinbad: Iza maglovitog vela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova (2020)

    image
    Megi Digins, vombat koja se pretvorila u Čudesnu ženu, nenamerno postaje gradski superheroj nakon što je nevoljno spasila bandu početnika superheroja od sigurne...
  • Ubiti po viđenju (2018)

    image
    Nemilosrdni ekstremista Bazgaev, odgovoran za terorističke napade u kojima je poginulo na stotine civila, među njima i deca, planira nove akcije. Ali tu je grupa...
  • Tajni front Lov (2019)

    image
    Prema naređenju američkog predsednika, tim elitnih vojnika ide iza neprijateljskih linija kako bi svog zarobljenog vođu oslobodio od terorista.
  • Angry Birds Film (2016)

    image
    U ovoj urnebesnoj animiranoj komediji, zasnovanoj na veoma popularnoj igrici za mobilne telefone, konačno ćete saznati zašto su ptice toliko ljute. U ostrvskom...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.