SINOPSIS

Tvigson je grančica koja govori. Ovakve grančice definitivno ne rastu na svakom drvetu, niti se druže sa svakim dečakom. Tvigson treba da se nađe svom prijatelju Mališi u nevolji, i da mu pomogne da otkrije neopreznog vozača koji je na ulici udario njegovu majku. Međutim, Tvigson sreće najlepšu grančicu breze na svetu. Šta da radite kada se vaš zamišljeni prijatelj zaljubi?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najgori Božić namrgođene mačke (2014)

    image
    Pas slavan na internetu, bijesan jer je ostao zadnji u trgovini kućnim ljubimcima, napokon pronalazi srodnu dušu - podjednako usamljenu djevojčicu.
  • Zaboravljeni princ (2020)

    image
    Svako veče pre odlaska u krevet razvedeni Džibi priča priče svojoj sestričini i tako zajedno putuju u daleke svetove. Sve dok jednom daleki svet ne dođe kod njih.
  • Ups, ode Noa! (2015)

    image
    Film „Ups, ode Noa! je klasična priča o bezvremenoj Nojevoj barci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na barku - izgledom neobične i simpatične...
  • Meda sa severa 2 - Ključevi kraljevstva (2018)

    image
    Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u Njujorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.