SINOPSIS

Inspirisana neverovatnom istinitom pričom, “Priča o delfinu” je porodični film o prijateljstvu između mlade delfinke Vinter, koja je izgubila rep u zamci za rakove, i 11-ogodišnjeg introvertnog dečaka Sojera.
Inspirisana neverovatnom istinitom pričom, “Priča o delfinu” je porodični film o prijateljstvu između mlade delfinke Vinter, koja je izgubila rep u zamci za rakove, i 11-ogodišnjeg introvertnog dečaka Sojera. Čim je upoznao spašenu delfinku u Akvarijumu Klirvoter, rehabilitacionom centru u kojem živi, Sojer (Nejtan Gembl) uspeva da ubedi svoje prijatelje i porodicu da spasu Vinter, tako što će ubediti vizionarskog doktora (kog glumi Oskarovac Morgan Frimen) da napravi unikatnu protezu koja će pomoći delfinki da ponovo propliva. U režiji glumca/filmadžije Čarlsa Martina Smita (“Nikad ne viči vuk”), u ovoj inspirativnoj porodičnoj drami Hari Konik mlađi glumi morskog biologa koji je spasio delfinku, Ešli Džad igra dečakovu majku, a delfinka glumi samu sebe!

Fotografije

Priča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinuPriča o delfinu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.