SINOPSIS

Dečak Albert Frenklin živi sa svojom samohranom majkom Lorejn koja radi kao pomoćnica mađioničara Antonia. I sam zaljubljen u mađioničarske trikove, nesrećni Albert ostane bez voljene majke kada ona pogine u automobilskoj nesreći. Nakon sahrane, dečaka prihvati majčina polusestra koja o deci ne zna nista i brine se jedino o svom poslu na drugom kraju zemlje. Usamljeniji nego ikad, osetljivi Albert dobije zamisljenog prijatelja Bogusa koji će mu pomoći da se snađe u svetu bez majke... NEDELJA, 29.07.2012.

Fotografije

Izmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijateljIzmišljeni prijatelj

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.