SINOPSIS

Zasnovano na romanu „Pristojna izloženost“ autorke Filipe Ešli, ova romantična komedija priča o stručnjaku za odnose sa javnošću, koju je sreća napustila, koja upotrebljava svoje znanje o medijima da bi uzburkala jedan mali grad u Montani.
Za vrednu Njujorčanku i publicistu I-Džej Bakster ovaj Božić je sve, ali ne srećan, pošto je izgubila i svoj odlično pozicionirani posao na Menhetnu i verenika advokata iste večeri na božićnoj žurci u svojoj firmi. Zbog tog baksuza, I-Džej se našla u situaciji da prihvati posao na suprotnoj strani sveta – u Kalispelu u Montani. Da bi pomogla lokalnoj spasilačkoj stanici da dođe do očajnički potrebnih sredstava, u stilu filma „Devojke s kalendara“ uspeva da ubedi momke spasioce da se nagi fotografišu za kalendar. Usput I-Džej otkriva šta joj je zaista važno i pridobija srce jednog od modela.

Fotografije

Božić i muškarciBožić i muškarciBožić i muškarciBožić i muškarciBožić i muškarciBožić i muškarciBožić i muškarci

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.