SINOPSIS

Čarobna priča o legendarnim čuvarima – Džeku Frostu, Uskršnjem Zeki, Deda Mrazu, Zubić Vili i Peščanom Čoveku. Kad zli Pič zapreti da će preuzeti svet, naši voljeni junaci moraju zaštititi dečje snove.
Šta bi bilo kad bi priče o Deda Mrazu, Uskršnjem Zeki, Zubić Vili i Peščanom Čoveku bile takve da niko u njih ne bi poverovao? Šta bi bilo kad bi dobronamerni darodavci jaja, novca i snova bili drugačiji nego što izgledaju na prvi pogled? I jesu! Besmrtni, snažni i hitri, ove legende iz našeg detinjstva dobili su zadatak da svim silama štite nevinost i maštu dece svih uzrasta. Kad se pojavi napast sa planom da uništi sve Čuvare, ukravši deci nadanja i snove, ovim voljenim ratnicima zatrebaće pomoć Džeka Frosta, novog regruta koji bi radije uživao u snežnom danu nego spašavao svet. Od najdubljih dubina Severnog pola, preko šangajskih krovova, do gradića u Novoj Engleskoj, pa i dalje, Čuvari učestvuju u epskoj, sveopštoj borbi protiv zavodljive aveti Piča, čije planove o pokoravanju sveta širenjem straha mogu pomutiti samo snaga vere i magija Čuvara.

Fotografije

Pet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendiPet legendi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.