Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(8 glasova)

SINOPSIS

Britanski službenik kompanije “Ist Indija” rizikuje otkaz, ali i život, kada odluči da istraži “Tagis”, drevnu, tajnu sektu odgovornu za strašne masakre počinjene u ime šestoruke boginje Kali.
Ova istorijska drama, zasnovana na romanu Džona Mastersa koja je takođe inspirisana istinitim događajima, prati Vilijama Sevidža (Pirs Brosnan), britanskog agenta kompanije “Ist Indija” koji je poslat sa ženom u Indiju početkom 19. veka. Iako Sevidž ima vrlo progresivne stavove da su Indijci takođe ljudi i da se prema njima treba ophoditi sa poštovanjem, on je i dalje pravi podanik britanskog kraljevstva i ponaša se u skladu sa tim. Jedne noći, kada vidi grupu podivljalih muškaraca kako opljačkaju i ubiju bespomoćnu ženu, on želi da sazna šta se desilo. Saznavši da su ubice članovi bizarne sekte po imenu “Tagis”, Sevidž je odlučan da uradi nešto u vezi sa njima i uspeva da uđe u grupu tako što se preruši u jednog od njihovih pristalica. Međutim, što više Sevidž pokušava da zadobije njihovo poverenje, sve više mora da se ponaša kao jedan od njih i počinje da vodi dvostruki život ispunjen tajnama i ubistvima.

Fotografije

Opasna sekta

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.