SINOPSIS

Pod maskom holivudskog producenta koji traži lokaciju za naučno-fantastični film, agent CIA (Ben Aflek) kreće u opasnu operaciju spašavanja šest Amerikanaca u Teheranu za vreme krize talaca u Iranu 1980.
Zasnovan na istinitim događajima, „Argo“ prati rizičnu tajnu operaciju spašavanja šest Amerikanaca koja se odvija iza kulisa iranske krize talaca, o kojoj javnost ništa nije znala decenijama. Kad je iranska revolucija dostigla svoj vrhunac, 4. novembra 1979, militanti napadaju američku ambasadu u Teheranu, uzimajući 52 Amerikanca kao taoce. Ali usred tog haosa, šest Amerikanaca uspeva da pobegne i pronađe sklonište u kući kanadskog ambasadora. Znajući da je pitanje vremena kad će ih pronaći i verovatno ubiti, stručnjak CIA Toni Mendez (Ben Aflek) smišlja rizičan plan kako da ih bezbedno izbavi iz Irana. Plan je toliko neverovatan i moguć je samo u filmovima.

Fotografije

ArgoArgoArgoArgoArgoArgoArgoArgoArgoArgoArgoArgoArgoArgo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.