SINOPSIS

Pratite transformaciju Brusa Vejna kada se vrati kući posle godina koje je proveo u inostranstvu trenirajući borilačke veštine, izučavajući nauku i detektivske veštine da bi postao ličnost koje će se plašiti svi kriminalci Gotama… Betmen!
Kada Gradu Gotamu očajnički budu potrebni heroji, dva čoveka će se boriti za pravdu… Ali na suprotnim stranama. Brus Vejn se vraća kući posle godina koje je proveo u inostranstvu trenirajući da postane borac protiv kriminala, baš kao što i pošten policajac, poručnik Džejms Gordon, dolazi u Gotam i pronalazi korupciju na svim nivoima. Kada Brus postane maskirani odmetnik Betmen, grad se raspada dok su mu njegova nova suparnica Žena Mačka, mafija i Gordon sve bliže!

Fotografije

Betmen - Godina prvaBetmen - Godina prvaBetmen - Godina prvaBetmen - Godina prvaBetmen - Godina prvaBetmen - Godina prvaBetmen - Godina prvaBetmen - Godina prvaBetmen - Godina prva

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.