SINOPSIS

Džoana Kramer (Meril Strip), je akademska umetnica, domaćica i majka. Sa svojim mužem Tedom (Dastin Hofman) ima sina Bilija (Džastin Henri). Zbog osećaja da je takav život ograničava, a muža zapostavlja, Džoana odlazi da bi "pronašla samu sebe".
Ted, koji se do tad fokusirao na svoju karijeru u marketingu, i koji je taman ostvario najveći posao za svoju agenciju, šokiran je Džoaninom odlukom, ali nema drugi izbor, osim da nastavi da odgaja Bilija sam. Uskoro mu u pomoć priskače komšinica Margaret (Džejn Aleksander), takođe samohrani roditelj, a Ted počinje da počinje shvata zašto ga je supruga ostavila. U međuvremenu, postaje sve više zainteresovan za Bilijevo vaspitanje, sve više zanemaruje svoj posao i na kraju ga gubi.
Otprilike godinu i po nakon što je otišla, Džoana se vraća u Njujork i traži starateljstvo nad Bilijem, pa počinje sudski spor.
Film ozbiljno obrađuje temu razvoda i kako on utiče na sve učesnike, posebno na decu.

Fotografije

Kramer protiv KrameraKramer protiv KrameraKramer protiv KrameraSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionKramer protiv KrameraKramer protiv KrameraKramer protiv Kramera

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.