poster

Tom i Džeri i Čarobnjak iz Oza

Tom and Jerry & the Wizard of Oz (2011)

Cartoonito CEE | 28.4.24. | 07:55

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 6.9/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Omiljeni kućni ljubimci svakog deteta kreću na magično putovanje s Doroti, strašilom Totom, Limenim čovekom i Lavom kukavicom u ovoj zabavnoj obradi svevremenskog klasika L. Frenka Bauma.
Sjajna zabava i odlično osveženje: Tom i Džeri u novom originalnom filmu! Krenuli su da vide Čarobnjaka, fantastičnog Čarobnjaka iz Oza! Tom i Džeri hitaju preko duge i idu putem od žute cigle u ovoj animiranoj obradi klasičnog filma. Tu su vaši omiljeni likovi: Doroti, strašilo Toto, Limeni čovek, Lav, Veštica sa Zapada, Čarobnjak, Mančkini i mnogi drugi. Čućete mnoge vaše omiljene pesme uključujući i “S one strane duge” i smejaćete se dogodovštinama vaših omiljenih mačka i miša dok se šapu pod šapu bore protiv letećih majmuna i napadaju zamak opake veštice u herojskom pokušaju da Doroti i Tota (a i sebe same) bezbedno vrate u Kanzas. Ipak, nigde nije kao kod kuće!

Fotografije

Tom i Džeri i Čarobnjak iz OzaTom i Džeri i Čarobnjak iz Oza

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.