SINOPSIS

Dastin Hofman glumi diplomca istorije koji je nesvesno uvučen u međunardnu zaveru koja uključuje ukradene dijamante, nacističkog ratnog zločinca u egzilu (Lorens Olivije) i brutalnog agenta vlade.
Dok Levi (Roj Šajder) je američki tajni agent koji predvodi akciju američke vlade protiv odbeglog nacističkog ratnog zločinca Sela (Lorens Olivije). Verujući da je Dok ukrao vredne dijamante, Sel izađe iz svog skrovišta u Južnoj Americi i ode u Njujork. On ubije Doka, a zatim kidnapuje Dokovog brata, Bejba (Dastin Hofman), koji ne zna ništa o tome. Sel, nekadašnji zubar u koncentracionom logoru, pokušava da izvuče informacije od Bejba izvodeći sadističku oralnu operaciju na njemu. Bejb, koji još uvek ne zna ništa o dijamantima, pobegne, kršeći svoje pravilo o nenasilju da bi se odbranio od svojih progonitelja i spremio za surovu osvetu.

Fotografije

MaratonacMaratonacMaratonacMaratonacMaratonacMaratonacMaratonacMaratonacMaratonacMaratonacMaratonac

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.