poster

Ubojica na slobodi

CHILDREN OF WAX (2007)

triler | Bugarska
Reditelj: Ivan Nitchev

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 4.2/10
Ocena korisnika: 4/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Usred rata bandi, ubojica uzima svoje žrtve. U Kreuzbergu, u Berlinu, turske bande useljenika i pripadnici skinheadsa stalno se sukobljavaju. U međuvremenu, serijski ubojica ubija djecu u njihovom kvartu. Turski detektiv Kemal (Armand Assante) je prebačen iz Wiesbadena u Kreuzberg, gdje je i rođen, kako bi istražio okrutna ubojstva. Turska banda optuži skinheadse da ubijaju tursku djecu pa veliki obračun slijedi.

Cijenjenom bugarskom redatelju Ivanu Nitchevu, koji je osvojio niz nagrada za svoja djela – “Memory”, “Stars in hair, tears in the eyes”, “Ivan and Alexandra”, ostavljena je režija ovog trilera koji počiva na etničkom sukobu ekstremnih nacionalnih skupina koje “operiraju” u berlinskom kvartu naseljenom uglavnom turskim imigrantima. U suvremenoj priči, koja je zapravo poziv na toleranciju, umetnuta je kriminalistička priča o ubojici na suludom pohodu. Glavna uloga pripala je poznatom Armandu Assanteu, no tu je i Udo Kier, jedan od omiljenih glumaca velikog Larsa Van Triera, te glumac u usponu, ciparskih korijena, Hal Ozsan.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.