poster

Besmrtno putovanje kapetana Drejka

The Immortal Voyage of Captain Drake (2009)

avanturistički, fantazija | Bugarska, SAD
Reditelj: David Flores

Ocena: 4.0/10

SINOPSIS

Veliki rat između španske Armade i engleske flote je pri kraju, ali situacija je i dalje napeta naročito za dva čoveka – Frensisa Drejka, ‘kraljičinog gusara’, i njegovog životnog protivnika, kapetana Dona Sandovatea.
Ovaj film je priča o istorijskoj ličnosti, seru Frensisu Drejku, u izmišljenoj pomorskoj avanturi! Radnja se događa 1592. godine, četiri godine posle pobede engleske flote nad španskom Armadom. Napetost je i dalje velika, naročito između Frensisa Drejka, ‘kraljičinog gusara’ i vice-admirala britanske mornarice, i njegovog životnog protivnika, kapetana Dona Sandovatea, nemilosrdnog španskog gusara sa crnim srcem konkvistadora. Međutim, susret sa misterioznim sirijskim sultanom dovodi ovu dvojicu neprijatelja i njihove posade u hrabru trku sa vremenom u potrazi za mističnim Drvetom života, u kojoj obojica očajnički tragaju za egzotičnom zemljom gde se suočavaju sa opasnim zamkama i neizrecivim opasnostima na svakom koraku.

Fotografije

Besmrtno putovanje kapetana Drejka

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.