poster

Ludaci u podmornici

Down Periscope (1996)

komedija | SAD
Reditelj: David S. Ward

Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(24 glasova)

SINOPSIS

Gotovo svi misle da je poručnik Tom Dodž prvoklasna budala koja zabrlja svaki zadatak koji mu je dodeljen, ali admiral Din Vinslou odlučuje da Dodžu da poslednju šansu dodelivši mu da upravlja zarđalom, škripavom olupinom od podmornice.
Kelsi Gramer glumi nesposobnog mornaričkog poručnika Toma Dodža u ovoj pomorskoj akcionoj komediji. Data mu je poslednja prilika da opere svoj mizerni dosije, ali zahvaljujući svom suparniku, admiralu Grahamu (Brus Dern), dodeljeno mu je rukovođenje Ražom, zarđalom, škripavom olupinom od podmornice, koja će imati ulogu neprijatelja u nizu vežbi ratnih igara. Dodžov nezavidni zadatak postaje još gori kada sretne svoju posadu, ekscentričnu, nesposobnu gomilu koja obuhvata nadutog kuvara i električara sklonog nesrećama. Takođe, kao eksperiment polne integracije, posadi neprilagođenih se pridružila i žena. Dodž mora da pronađe način da oblikuje ovu šaroliku družinu, ukoliko želi da dokaže svoju vrednost Grahamu, mornarici - i sebi.

Fotografije

Ludaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmorniciLudaci u podmornici

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.