Ocena: 6.8/10
Ocena korisnika: 6.5/10
(17 glasova)

SINOPSIS

Kada najbolji ortaci, Džej (Džejson Mjuz) i Tihi Bob (Kevin Smit) otkriju da je veliki filmski hit zasnovan na njihovim likovima, krenuće put Holivuda da od filmadžija zatraže pare koje im na ime toga pripadaju.
Prepuna holivudskih zvezda kao što su Ben Aflek („Dobri Vil Hanting“), Kris Rok („Sestra Beti“), Šenon Elizabet („Američka pita“), Džejson Li („Zamalo slavan“) i mnogih drugih, ova otkačena,divlja komedija reditelja i glumca Kevina Smita predstavlja urnebesni finale avantura Džeja i Tihog Boba, koje su započele još filmom „Prodavci“, a nastavile se kroz filmove „Pacovi iz tržnog centra", „Lud za Ejmi“ i „Dogma“! Kada najbolji ortaci, Džej (Džejson Mjuz) i Tihi Bob (Kevin Smit) otkriju da je veliki filmski hit zasnovan na njihovim likovima, krenuće put Holivuda da od filmadžija zatraže pare koje im na ime toga pripadaju. Ali kada tupavi dvojac sazna da neće dobiti ni prebijene pare, odlučući da sabotira taj film po svaku cenu! Uz mnoštvo holivudskih zvezda i fenomenalnu muziku, urnebesno putovanje Džeja i Tihog Boba preko celog kontinenta predstavljana neprekidno kršenje zakona putovanja sa neprekidnim asortimanom otkačenih likova koji će vas nasmejati do suza!

Fotografije

Džej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracDžej i Tihi Bob uzvraćaju udaracSandrew Metronome

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.