SINOPSIS

Tražeći avanture, Tom i Hak jedne noći prisustvuju ubistvu na groblju. Oni vide kako Indijanac Džo ubija pogrebnika da bi uzeo mapu. Zakunu se da neće govoriti o tome, ali ako Tom ne progovori, možda će obesiti njegovog nedužnog druga...
Džonatan Tejlor Tomas glumi najvećeg američkog tinejdžerskog junaka – Toma Sojera! Nijedan dečak se nikada nije toliko zabavljao, upadao u nevolje i doživeo toliko neverovatnih avantura! Tom i njegov buntovni prijatelj Hak (Bred Renfro) postaju svedoci ubistva. Zakunu se da neće reći šta su videli, ali to uzrokuje veliki problem. Ako Tom ne progovori, možda će obesiti nedužnog čoveka. Ali ako kaže istinu, progoniće da Indijanac Džo koji je vešt u bacanju noža! Film „Tom i Hak“ ima sve - potragu za blagom, ukletu kuću, obračun u sudnici, zastrašujuću poteru i važu lekciju za mladog Toma: kad se prijatelj nađe u nevolji, ne smeš da pobegneš!

Fotografije

Tom i HakTom i HakTom i HakTom i HakTom i Hak

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.