poster

Mi nismo anđeli 2

Mi nismo anđeli 2 (2005)

komedija | Srbija
PINK Film | danas | 00:20

Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 7/10
(54 glasova)

SINOPSIS

U nastavku kultnog filma upoznajemo Nikolinu ćerku – Sofiju, tinejdžerku. Nikola je i dalje zavodnik iako su godine učinile svoje. Bezbrižnu rutinu beogradskog švalera dramatično prekida to što njegova ćerka mezimica Sofija puni 15 godina, i, kao po komandi, „napaljeni“ tinejdžeri počinju da navaljuju na njena vrata.
Sve donedavno Sofija je bila „muškarača“, koja sa tatom rado išla na utakmice i pucala u pejnt bol areni (Nikola je vlasnik pejnt bol kluba „Mali Staljingrad“). Onda, za 15. rođendan, njegova bivša supruga Marina i njena prijateljica Violeta Zubić unajmljuju modne i kozmetičke eksperte da od „ružnog pačeta“ naprave „seksi labuda“. Ipak, pravi pakao za Nikolu nastaje tek kad Marina i Violeta odu na nedelju dana u Rim i prepuste njemu brigu o Sofiji. Pritisnut buljucima udvarača, Nikola počinje da ludi i koristi trikove, nasilje i psihoterapiju kako bi Sofiju odbranio od udvarača. I pošto Sofija počinje da pokazuje da joj imponuje interesovanje suprotnog pola, a Nikola je patološki ljubomoran otac, on mora da uloži maksimalne napore da svoju jedinicu zaštiti od bilo kakvog muškog uticaja i da, ne birajući sredstva, eliminiše sve potencijalne kandidate. Naravno, to nije nimalo lako, posebno što su đavo i anđeo ponovo odlučili da se opklade oko „srećnog ili nesrećnog kraja“.

Fotografije

Mi nismo anđeli 2Mi nismo anđeli 2Mi nismo anđeli 2Mi nismo anđeli 2

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.