SINOPSIS

Lav Aleks, zebra Marti, žirafa Melman i nilski konj Glorija, još uvek pokušavaju da stignu kući u svoj voljeni Njujork. Putuju Evropom gde nalaze savršenu masku: Putujući cirkus.
Lav Aleks, zebra Marti, žirafa Melman i nilski konj Glorija, još uvek pokušavaju da stignu kući u svoju voljenu Veliku jabuku, a naravno, u ovoj komičnoj avanturi pojavljuju se i kralj Džulijen, Moris i pingvini. Putuju Evropom gde nalaze savršenu masku: Putujući cirkus koji uređuju na madagaskarski način.

Fotografije

Madagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u EvropiMadagaskar 3: Najtraženiji u Evropi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vatreno srce (2022)

    image
    Kad misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju. Gradonačelnik Njujorka poziva...
  • Mačak u čizmama (2011)

    image
    Mnogo godina pre nego što je sreo Šreka i Magarca, neodoljivi i lukavi Mačak u čizmama morao je da opere svoje ime od silnih optužbi koje su od njega napravile...
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
  • Oblačno sa ćuftama (2009)

    image
    Inspirisana popularnom dečjom knjigom, ova animirana komedija odigrava se u gradu u kome hrana pada sa neba, kao kiša. Film je nominovan za Zlatni globus.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.