Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(22 glasova)

SINOPSIS

Adaptacija kultnih memoara voditelja TV kviza Čaka Berisa, u kojima tvrdi da je bio plaćeni ubica za CIA. Čitavog svog života Beris je sanjao da postane uspešan u šou biznisu i da osvaja srca prelepih žena, ali u početku se susretao sa brojnim odbijanjima i od strane žena i od strane TV industrije, uprkos sporadičnim uspesima. Šezdesete godine su za Berisa bile uspešnije; upoznaje ljubav svog života, Peni, i ABC-ju prodaje ideju Ljubavne igre. Međutim, nakon što ga je serija obogatila i proslavila, Berisu prilazi misteriozni Džim Bird, CIA agent, koji želi da ga regrutuje kao spoljnog operativca. Berisu ideja špijunskih igara izgleda privlačno, i pristaje, ali uskoro otkriva da Bird i njegovi partneri u stvari žele da Beris ubija osobe širom sveta koji ne žele da sarađuju sa njima. Uskoro, Beris shvata da je njegov život u potpunosti preuzeo Bird i još jedan CIA agent, misteriozna i seksipilna Patriša. Tokom svog puta oko sveta, u ubilačkoj misiji u ime američke bezbednosti (koristeći svoju poziciju voditelja Ljubavne igre kao paravan) Beris shvata da je KGB otkrio njegovu veliku tajnu i da je njegov život u velikoj opasnosti.

Fotografije

Ispovest opasnog umaIspovest opasnog umaIspovest opasnog umaIspovest opasnog umaIspovest opasnog umaIspovest opasnog umaIspovest opasnog umaIspovest opasnog umaIspovest opasnog umaIspovest opasnog umaMiramaxMiramaxMiramax

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.