SINOPSIS

Lajman je samac koji radi u noćnoj smeni u službi za pomoć na putu. Kada zeleni papagaj uleti u njegovu prikolicu, on počinje opsesivno da traga za njegovim vlasnikom, što ga dovodi do Fione. Ona ga već neko vreme posmatra i pridružuje mu se u potrazi mimo njegove volje. Međutim, iako povremeno skreću s puta, ova neobična misija će ih zbližiti.
Drski papagaj i slobodoumna bibliotekarka okreću naglavačke uređen život jednog usamljenog čoveka. Lajman je usamljenik i radi noćnu smenu u patroli Službe pomoći na putu. Kada mu jedan zeleni papagaj uleti u kamionet, on postaje opsednut idejom da ga vrati vlasniku, što ga dovodi do Fione. Ona je posmatrala Lajmana sa distance i odlučuje da mu pomogne u potrazi, hteo on to ili ne. Zajedno sa njenim basetom, oni kreću u potragu za prethodnim vlasnicima papagaja i Fiona počinje da otkriva tajne Lajmanove prošlosti. Ali kad se Fiona pridruži Lajmenu u noćnoj patroli, ona vidi jednu mnogo oštriju realnost od romantične verzije kakvu je zamišljala.

Fotografije

Nebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska pticaNebeska ptica

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.