SINOPSIS

Deca ne smeju da se igraju, pevaju, a na svoj osamnaesti rođendan moraju da budu „žrtvovana kukuruzu“. Neka deca pokušavaju da pobegnu, ali krvožedni Malačai ih sve stiže. Mladi par na proputovanju pronalazi mrtvog čoveka. Donose ga u naizgled napušten gradić. Sprijateljuju se sa njegovom preplašenom sestrom koja pokušava da im opiše strahote koje će međutim, putnici uskoro iskusiti. Odrasli nisu dobro došli Gatlin, i oni čine sve kako bi pobegli.
U rimejku klasika Stivena Kinga iz 1984., Bert i Viki Stenton se stalno svađaju tokom svojih putovanja širom zemlje. Vozeći se sporednim putevima oni udare jednog dečaka. Bert otkriva da je dečakov vrat već presečen i on ubrzo umire. S telom dečaka u gepeku, par žuri prema Getlinu, gradu u kom su deca osnovala čudnu sektu, u kom niko nije stariji od 19 godina i u kom svi slede reči 8-godišnjeg proroka Isaka.

Fotografije

Deca kukuruznih polja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.