Ocena: 5.4/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(51 glas)

SINOPSIS

Porodična komedija Tvoja, moja i naša upoznaje nas sa samohranim roditeljima – Frenkom i Helen koji obnavljaju vezu, prekinutu pre 30 godina, i sklapaju brak - brak koji njihovo 18 zajedničke dece pokušava da sabotira.
Oni otkrivaju da brakovi i porodice ne mogu da se stvore u jednom danu. Film Radže Gosnela, po scenariju Rona Berča i Dejvida Kida, zasnovan je na scenariju iz 1968. godine čiji su autori bili Melvil Šavelson i Mort Lakman.
Kada Frenk Berdsli, udovac s osmoro dece, naleti na svoju simpatiju iz srednje škole, Helen Nort, oseća se kao da uopšte nije prošlo 30 godina.
Helen, takođe, udovica, sa desetoro svoje dece, među kojima je i šestoro onih koje su ona i njen muž usvojili, takođe, oseća privlačnost. Nije čudo što su požurili da se venčaju, a da ne kažu svojoj deci.
Na nesreću mladenaca, ostatak njihovih porodica nije se tako lako pomirio s vestima. Verovatno je trebalo da predvide kulturološki sukob koji je usledio: disciplinovani Berdslijevi sve rade po pravilima; za energične i živahne Nortove ne postoje pravila.
Helenina deca se ne raduju selidbi i tome što će deliti sobe s gomilom uštogljenih stranaca. Frenkova deca nemaju ništa zajedničko za nestašnim Nortovima.
Pošto niko od dece nije srećan, oni smišljaju plan kako da rasture taj brak. Dolazi do susreta istoka i zapada u naporima da rade zajedno i rasture svoje roditelje.
Baš kada izgleda da su deca uspela, oni shvataju da vole jedni druge, bez obzira na razlike.

Fotografije

Tvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, našiTvoji, moji, naši

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Čuju se praporci (2016)

  image
  Lorel je dobila zadatak da organizuje božićnu paradu. Samo dve nedelje pre Božića, Lorel ima pune ruke posla. Nakon što pronađe stare uništene sanke, moli...
 • Maloletnici bez pratnje (2006)

  image
  Badnje veče. Velika ledena oluja je zatvorila aerodrom i zapretila da upropasti odmor svim zavejanim putnicima. Zavejani u putu do očeve kuće, dva „maloletnika...
 • Snježne nevolje (2015)

  image
  Zapevši na aerodromu uoči Božića, Ashley Harrison prihvati ponudu za prijevoz koju joj je kavalirski uputio Dash Sutherland nakon što je upravo unajmio posljednji...
 • Princ na belom konju (2001)

  image
  Kraljević Džon koji je trebao oženiti kraljevu ćerku iz drugog kraljevstva, kako bi zavladao mir između dva kraljestva u ratu, uhvaćen je u preljubi. Za kaznu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.