Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 8/10
(126 glasova)

SINOPSIS

Advokat i iskusni lažov, Flečer Rid, saznaje da ne sme da laže 24 sata, nakon što je njegov sin poželeo rođendansku želju. Mora da zadrži posao i život u jednom komadu, dok njegova neprikladno iskrena usta pokušavaju da ga upropaste.
Istina će te osloboditi... Ukoliko nisi Flečer Rid (gigant komedije, Džim Keri), brzopleti advokat i iskusni lažov. Njegov petogodišnji sin, duvajući svećice na svojoj rođendanskoj torti, ima samo jednu želju, „da njegov tata ne laže 24 sata“. Kad se Maksova želja ostvaruje na čudesan način, Flečer otkriva da njegova dotadašnja najveća prednost (usta), postaju njegova najveća odgovornost. Sledi zakonsko i emocionalno pustošenje, dok Flečer pokušava da zadrži svoj posao i spreči bivšu ženu Odri da odvede njihovog sina u Boston. Keri je dobio Zlatni globus za ovu ulogu, i ona se smatra jednom od njegovih najboljih uloga.

Fotografije

Lažov, lažovLažov, lažovLažov, lažovLažov, lažovLažov, lažovNBCUNBCUNBCULažov, lažovLažov, lažovLažov, lažovLažov, lažovLažov, lažovLažov, lažovLažov, lažovNBCUNBCULažov, lažov

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.